Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Házhozszállítás
Facebook plugin
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


5. CONTADINO PIZZA

5. CONTADINO PIZZA
1 690 Ft1690A Contadino pizzánkat attól, hogy nem tartalmaz húst, nem csak a vegetáriánus ételeket kedvelő vásárlóink számára ajánljuk. Az egyedileg, a rendelés beérkezése után kézzel formázott pizzaalapra kerül fel az egyedi fűszerekkel ízesítet paradicsomos pizzaalap. Az alapot egyenletesen elkenjük, és ezután megszórjuk sajtréteggel, a teljes ízvilág elérése érdekében. Ezután tesszük rá a spenótot, valamint a gorgonzolát, figyelve arra, hogy ezek arányosan elosztva kerüljenek fel a pizzaalapra. A maradék helyre kerül a szeletelt fekete olíva, amely a felszeletelésnek köszönhetően nem fog elgurulni, de fajtája miatt egy egyedi, finom ízvilágot kölcsönöz a pizzánknak. Miután felkerültek a feltétek, és figyeltünk arra, hogy rendesen el legyen osztva minden alapanyag, utána kerül bele az előmelegített kemencébe.

 

Itt ügyelünk arra, hogy a pizza fokozatosan, egyenletesen süljön meg, és többször is kihúzzuk azért, hogy szemmel is ellenőrizzük azt, hogy nem-e képződött rajta buborék (ha igen, akkor azt eltávolítjuk), valamint hogy véletlenül se égjen meg a széle. Ez utóbbi miatt a sütés folyamata során legalább kétszer-háromszor megforgatjuk, ezzel is elősegítve az egyenletes átsülést. 

 

A pizzánk a kemencelapátról azonnal a szállítódobozába kerül, és dobozostul rakjuk be egy melegen tartó kemencébe. Itt egészen addig tartjuk, ameddig a futár házhoz nem szállítja, és ezzel biztosítjuk azt, hogy melegen érkezzen az étel az Ön asztalára.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

 

Pizzánkra feltétként az alábbi alapanyagokat raktuk: paradicsomos alap, sajt, spenót, gorgonzola, fekete olíva

  • Termékünk az allergének közül glutént tartalmaz.
  • Cikkszám
    PIZZA5
Webáruház készítés